Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Medezeggenschap

5 november, 12:00 - 15:00

This event will be held in Dutch.

Het LOF organiseert in samenwerking met de LSVb, Vereniging Hogescholen, VMH, LOVUM, VSNU, en het ISO de Dag van de Medezeggenschap. Op deze jaarlijkse dag staan we stil bij het belang van medezeggenschap voor universiteiten en hogescholen. Dit keer doen we dat via een live-stream.

In het bijzijn van Ingrid van Engelshoven, de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, presenteert onderzoeksbureau Oberon de resultaten van de Medezeggenschapsmonitor. Dit is een groot nationaal onderzoek naar de tevredenheid en facilitering van medezeggenschappers. De resultaten worden vervolgens besproken in een paneldiscussie met vertegenwoordigers van de verschillende landelijke koepelorganisaties. Daarna zullen er een aantal presentaties plaatsvinden van best practices in de medezeggenschap.

Aanmelden kan via het formulier aan de rechterkant. Als dat niet werkt, gebruik dan deze link. Dit evenement is bij uitstek ook bedoeld voor personeelsleden in de medezeggenschap. Deel de uitnodiging dus ook vooral met hen.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

online