Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Medezeggenschap

8 maart, 2014 @ 10:00 - 17:00

€25

Op zaterdag 8 maart vindt de jaarlijkse Masterclass Medezeggenschap plaats. Deze masterclass is gericht op de strategische aspecten van medezeggenschap. Aan de hand van politieke sprekers en een uitgebreide simulatie zullen jullie worden getraind op hoog niveau.

Het ochtendprogramma zal bestaan uit twee politieke sprekers: Wijnand Duyvendak en Kay van der Linde. Zij zullen een inkijk geven in de Haagse keuken: wat is het juiste recept voor politieke invloed en voor het voeren van een succesvolle campagne?

Na een geheel verzorgde lunch zullen we verder gaan met een strategisch-bestuurlijke simulatie. De simulatie focust op één van de meest spraakmakende kerndilemma’s van politieke besluitvorming op een onderwijsinstelling: invloed uitoefenen in een hybride omgeving waarin verschillende perspectieven en belangen een rol spelen. Vraagstukken die daarbij aan de orde komen zijn: hoe krijg je invloed in het politieke landschap van jouw onderwijsinstelling? Hoe wordt je een serieuze gesprekspartner van het CvB? Hoe kun je een strategische positie innemen en een succesvolle onderhandeling uitvoeren? Samen met professionals uit het werkveld zal na afloop op de casus worden gereflecteerd en zal de link worden gelegd met jullie raadswerk.

Na afloop vindt er een gezellige borrel plaats in Café de Poort.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
8 maart, 2014
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€25

Organisator

Studentenpolitiek
Telefoon:
030 – 231 6464
E-mail:
info@studentenpolitiek.nl
Website:
www.studentenpolitiek.nl

Locatie

Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap
Bijlhouwerstraat 6
Utrecht, 3511 ZC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642958921
Website:
www.uu.nl