Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SOM-bijeenkomst juni 2019

26 juni, 2019, 19:00 - 21:30

Gratis

Op het het programma van de SOM-bijeenkomst staat een politieke update van het LSVb-bestuur, ruimte voor intervisie bij de hogeschool-updates en een interessante gastspreker of trainer. Alle hbo-studenten in de medezeggenschap zijn welkom om aan te schuiven. Neem vooraf contact op met het bestuur zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

De bijeenkomst zelf start om 19:00 uur in Pnyx (Achter Sint Pieter 25, Utrecht), deelname is gratis.

Om 18:00 uur kun je ook gratis mee eten, op het kantoor van de Landelijke Studentenvakbond (Drieharingstraat 6, Utrecht). Het eten wordt om 18:00 uur opgediend en om 19:45 uur lopen we samen richting de locatie van de bijeenkomst.

Aanmelden via [06] 14 19 13 10 of som@lsvb.nl. Geef aan of je mee eet (en eventuele dieetwensen of -restricties) en hoe veel mensen uit je raad mee komen.

Als voorbereiding wordt gevraagd of je een update wilt geven van je raads- of commissiewerk. Stuur daarvoor het format hogeschool-update ingevuld op voor de bijeenkomst. De updates zullen tegelijk met de agenda worden geprint, zodat alle deelnemers met elkaar mee kunnen lezen.

Gegevens

Datum:
26 juni, 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

SOM
E-mail:
som@lsvb.nl
Website:
www.studentenpolitiek.nl

Locatie

Pnyx
Achter St. Pieter 25
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://vidius.nl/index.php/vidius/diensten/zaalverhuurpnyx