Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

SOM/VH OC Bijeenkomst

maart 25 @ 08:00 - 17:00
Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Utrecht, Koningsbergerstraat 9
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Sinds 2017 zijn opleidingscommissies echte medezeggenschapsorganen geworden met formele instemmingsrechten. De Vereniging Hogescholen organiseert samen met het Studenten Overleg Medezeggenschap (SOM) op maandag 25 maart een kennisdelingsbijeenkomst om te reflecteren op de ervaringen met deze nieuwe positie van de opleidingscommissie. Daarnaast is er ruimte om trainingen te volgen, inspiratie op te doen en nieuwe connecties op te doen. De bijeenkomst richt zich op leden (studenten en docenten) van opleidingscommissies, hun gesprekspartner (opleidingsmangers) en betrokken beleidsmakers van hogescholen. Programma 9.30 -…

Meer weten »

Dag van de Lobby 2019

maart 28 @ 09:00 - 16:30
Ministerie van OCW, Rijnstraat 50
Den Haag, 2515 XP Nederland
+ Google Maps
Gratis

Tijdens de Dag van de Lobby zullen we een bezoek brengen aan het Ministerie van OC&W, de VH, VSNU en de Tweede Kamer. Je gaat in gesprek met top-ambtenaren en beleidsmakers, lobbyisten en politici. Ben jij benieuwd hoe er in Den Haag aan het onderwijs gewerkt wordt? Altijd al eens een kijkje willen nemen bij het ministerie van onderwijs? Nu is je kans! Datum: donderdag 28 maart 2019 Tijd: 09:00 uur tot ong. 16:30 uur Locatie: verschillende locaties in Den…

Meer weten »

april 2019

LOF Bijeenkomst – Wat heb ik aan de assessor?

april 12 @ 13:00 - 17:00
Volgt Utrecht, Nederland + Google Maps
Gratis

Deze bijeenkomst is vooral bedoeld voor raadsleden van instellingen en faculteiten die met een assessor werken. Wat heb je er aan? Hoe krijg je als raad meer inspraak op de functie en de sollicitatieprocedure?

Meer weten »

mei 2019

SOM/Fontys OC-studiemiddag 7 mei 2019

mei 7 @ 13:00 - 17:00
Fontys Hogeschool, Eindhoven, Rachelsmolen 1
Eindhoven,
+ Google Maps

Save the date: dinsdag 7 mei 2019 zal er in Eindhoven een studiemiddag voor OC's plaatsvinden. Fontys organiseert deze middag in samenwerking met het SOM. Houd je mail en website in de gaten voor meer informatie.  

Meer weten »

LOF Bijeenkomst – Internationalisering

mei 17 @ 13:00 - 17:00
Volgt Utrecht, Nederland + Google Maps
Gratis

Dit is een breed onderwerp en we zullen proberen zoveel mogelijk perspectieven aan bod te laten komen. We zullen onder andere ingaan op de (inter)nationale trends en de problemen of juist voordelen die internationalisering voor verschillende typen studenten met zich meebrengt.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen