Het Landelijk Overleg Fracties zoekt coördinatoren! (2018-2019)

Lijkt het jou leuk om je een jaar lang op actieve wijze in te zetten om studenten in de WO medezeggenschap te ondersteunen, faciliteren en trainen? Ben je organisatorisch sterk en heb je interesse in hoger onderwijs en politiek? Dan is een bestuursjaar bij het LOF wat voor jou!

De stichting Landelijk Overleg Fracties (LOF) is een landelijk netwerk van universiteitsraden, faculteitsraden, opleidingscommissies en assessoren. Het doel van het LOF is om WO medezeggenschap van informatie te voorzien, trainingen te verzorgen en een uitwisseling van kennis en ideeën te faciliteren. Het LOF is gericht op het versterken en verbeteren van de universitaire medezeggenschap en voert hier onder andere lobby voor uit in Den Haag. Als coördinator houd jij je hier ongeveer 25 uur per week mee bezig. Hiervoor krijg je ook een maandelijkse vergoeding. Het LOF is gelieerd aan de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) en werkt nauw samen met het SOM (Studenten Overleg Medezeggenschap).

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar twee WO-studenten die zich in onderstaand profiel kunnen vinden:

  • Je hebt affiniteit met hoger onderwijs, medezeggenschap en politiek;
  • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en spreken;
  • Je bent goed in het organiseren van  evenementen en bijeenkomsten;
  • Je hebt een proactieve werkhouding;
  • Je kan gestructureerd werken, zowel in teamverband als individueel;
  • Je beheerst over een uitstekend schriftelijk en mondeling niveau van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je durft voor grote groepen te spreken;
  • Medezeggenschaps- en trainer ervaring is een pré.

Houdt er rekening mee dat je voor deze vacature in de periode mei-juni 2017 een inwerktraject volgt (1-2 middagen in de week). Het weekend 31 augustus-2 september 2018 dien je ook geheel beschikbaar te zijn. Je start op 1 september 2018 en blijft tot 1 september 2019 in functie.

Solliciteren? Stuur vóór 19 maart 2018 je CV en Motivatiebrief naar lof@lsvb.nl

Voor vragen over het LOF of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar ghislaine@lsvb.nl. Ook ben je altijd welkom op ons kantoor in Utrecht om ons vragen te stellen over de functies  (mail wel even om een afspraak te maken).