Ieder jaar organiseren SOM en LOF gezamenlijk een inwerkweekend voor de medezeggenschap. Tijdens dit weekend zullen er verschillende trainingen gegeven worden om zowel de centrale als decentrale medezeggenschap klaar te stomen voor het aankomende medezeggenschapsjaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen in begrotingen lezen, effectief vergaderen en onderhandelen met het bestuur.

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook genoeg tijd om gezellig kennis te maken met medezeggenschappers uit heel Nederland. Door met elkaar te praten over verwachtingen en ervaringen, kan je al een hoop van elkaar leren.

INWERKWEEKEND2020

Dit jaar zal het weekend van vrijdag 11 september tot en met zondag 13 september plaatsvinden bij Apeldoorn. Op 1 mei 2020 zullen de inschrijvingen opengaan. Voorinschijven kan hier, dan houden we je op de hoogte!

Inwerkweekend 2019

In 2019 vond het Inwerkweekend plaats van 30 augustus tot 1 september in Someren. De minister van onderwijs, Ingrid van Engelshoven, kwam langs en elke dag waren er trainingen en activiteiten. ‘s Avonds was er gezelligheid en de mogelijkheid om informeel met collega’s uit het hele land kennis te maken. Het was een groot succes!