Ieder jaar organiseren SOM en LOF gezamenlijk een inwerkweekend voor de medezeggenschap in de laatste week van augustus. Tijdens dit weekend zullen er verschillende trainingen gegeven worden om zowel de centrale als decentrale medezeggenschap klaar te stomen voor het aankomende collegejaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen in begrotingen lezen, effectief vergaderen en onderhandelen met het bestuur.

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook genoeg tijd om gezellig kennis te maken met medezeggenschappers uit heel Nederland. Door met elkaar te praten over wat jullie tegen gaan komen in jullie raadsjaar kunnen jullie al veel van elkaar leren en nuttige contacten opdoen.

INWERKWEEKEND 2019

 Dit jaar zal het weekend op vrijdag 30 augustus t/m 1 september 2019 plaatsvinden in Someren. Op 1 mei 2019 zullen de inschrijvingen opengaan. Houd de website en de nieuwsbrief van SOM of LOF in de gaten voor meer informatie en spread the word!

Inwerkweekend 2018

in 2018 vond het Inwerkweekend plaats van 31 augustus tot 2 september in Nunspeet. De minister van onderwijs, Ingrid van Engelshoven, kwam langs en elke dag waren er nuttige trainingen. s’avonds was er gezelligheid en de mogelijkheid om informeel met collega’s uit het hele land kennis te maken. Het was een groot succes!