Maandelijkse bijeenkomsten

Het LOF organiseert maandelijks bijeenkomsten voor haar achterban. Het aanmelden voor deze bijeenkomsten gaat via de online-aanmeldformulier. Deelname is gratis. Wel is het zijn van een student in de medezeggenschap een vereiste.

LOF Bijeenkomst 20 oktober: Begroting

Op 20 oktober organiseert LOF de eerste bijeenkomst in Utrecht. Deze zal duren van 12:30 tot uiterlijk 17:30. Tijdens deze bijeenkomst zal er een training worden gegeven dor de Algemene Rekenkamer over het lezen van de begroting. Maar wat doet de Algemene Rekenkamer eigenlijk? De Algemene Rekenkamer onderzoekt of de rijksoverheid publiek geld zinnig, zuinig en zorgvuldig uitgeeft. De wettelijke taak van de Rekenkamer is het controleren van de inkomsten en uitgaven van het Rijk. Hierover rapporten zij één keer per jaar aan het parlement op Verantwoordingsdag (derde woensdag in mei). Aanmelden voor de training kan via deze link. Let op! Het is mogelijk dat je bij aanmelding op de reservelijst komt in verband met een beperkt aantal beschikbare plekken. Mochten mensen uitvallen, dan gaan deze plekken uiteraard naar mensen op de reservelijst. Meld je dus aan!

LOF Bijeenkomst 3 november: Achterban

Op vrijdag 3 november van 12.30 – 17.30 uur organiseert LOF een bijeenkomst over het bereiken van je achterban via Facebook en social media. De training wordt verzorgd door Leon Boelens. Leon leerde het campagnevoeren bij het bureau BKB in Amsterdam. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 werkte hij voor de GroenLinkscampagne als ‘community manager’. Tegenwoordig is hij Online Woordvoerder voor de Tweede Kamerfractie van GroenLinks en beheert hij onder andere de Twitter, Facebook en Instagram van Jesse Klaver. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link. 

LOF Bijeenkomst 15 december: LOF kerstdiner

Het kerstdiner vindt plaats op het LSVb-kantoor. Naast de LOF-achterban zal Paul van Meenen (D66) te gast zijn om informeel met jullie in gesprek te gaan.Houd de datum vrij en meld je alvast aan via het aanmeldformulier!

 

Vragen? Mail naar lof@lsvb.nl